Ziņu kalendārs
«  Maijs 2012  »
PrOTCPkSSv
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


    E-pasts: ekoo@jaunatne-i.lv
Sākums » 2012 » Maijs » 17 » Rīgas čempionāts
12:50 PM
Rīgas čempionāts
Pagājušās nedēļas nogalē norisinājās Rīgas čempionāts, Bārbelē un Baldonē. Startējām pavisam kopumā 14 Eko O sportisti, daži no tiem bija debitanti, kas otro reizi tik startēja sacensībās. Šīs sacensības ieies atmiņā ar to, ka pirmās dienas sacensības notika Vecumnieku novadā, mūsu kluba kartēs  un divi Eko O pārstāvji kāpa uz goda pjedestāla, kas notika pirmo reizi Latvijas Kausa sacensībās. Otrajā dienā, Baldonē, notika stafešu sacensības, kur startēja Mārtiņš un Mārcis apvienotajā komandā ar OK "Alnis" pārstāvi Salvi Daģi, kā arī Aleksis izmēģināja spēkus Ausekļa-2 komandā, M12 grupā. 



Tātad, sestdien, Surģeņu mežu masīvā uz starta stājās 14 mūsu sportisti. Pirms sacensību prognozes bija, ka šī ir mūsu iespēja paņemt godalgotās vietas, M21B, S21B un M10 grupās, kur startēja Mārtiņš, Egita un Aleksis. Pirmie devās mežā Ingrīda (S45),  Edijs (V14) un Verners (V10). Verneram vispār šīs bija pirmās sacensības, mērķis bija vienkāršs, skriet gar marķējumu cik ātri vien var. Varēja un finišā ierindojās 10.vietā no 16 brašajiem orientieristiem. Ingrīda (S45) vēsā - garā, ātri ejot, 5.2 km garo distanci pieveica ar laiku 1:26:40, ierindojoties 10.vietā no 11 dalībniecēm. Edijs, startējot V14 grupā ierindojās 19.vietā no 25.

Vēl jauniešu grupās startēja Anna (S14), kurai laikam pietrūka gribas spēka un izstājās. Oskars (V14) grupā izlaižot vienu kontrolpunktu noķēra DSQ. Toms (V16) grupā ierindojās pēdējais, bet daudz neatpaliekot no konkurentiem.

Uldis (V55) grupā labi nostartējot, ierindojās 6.vietā no 9. S21 B grupā startēja Mārīte, Iluta un Egita. Mārīte pirmo reizi skrēja viena pati un tik tiešām labi nostartēja un ierindojās 6.vietā no 9. Iluta no meža iznākot, kā viena no pēdējām, ieguva DSQ, bet tas tāpēc, ka viņai negribējās, lai iet viņu meklēt. 

Viena tik prognoze piepildījās, Egita (S21B) grupā ieguva 3.vietu  - Apsveicam!!!
Aleksis (M10) grupā ierindojās 4.vietā. Viņš varēja daudz labāk, jo izrādās, viņš bija skrējis gandrīz tikai pa marķējumu, lai gan ļoti labi māk orientēties un nav vajadzīgs viņam marķējums. 
Lielākais pārsteigums šajās sacensībās, ka Mārtiņš netika nemaz 5.vietā, bet Mārcis tajā pašā laikā Mārtiņu noskrienot par 5 min, ierindojās 3.vietā (M21B) grupā. Pārsteigums, izbrīns, prieks par Mārča sniegumu - Apsveicam un tā turpināt. Mārtiņš ierindojās 7.vietā. Lūk, kā mums gāja mūsu mežu stadionā!




Svētdien, Baldones mežos norisinājās stafetes. No mūsējiem Eko O Alnis komandā startēja, Mārtiņš un Mārcis, bet no ok "Alnis" startēja  Salvis Daģis. Viņš tad arī uzņēmās skriet pirmo etapu. Bija interesanti sekot līdzi mūsējo gaitām, jo bija divi skatītāju kontrolpunkti. 
Sacensību gaita: Pie 1.skatītāju kp gaidījām, kad nu Salvis parādīsies, jo visi V21 grupas konkurenti jau aizskrējuši gabalā. Pēc 5 min aiz pēdējā konkurenta iznāca arī Salvis, uzkurinot viņu, laikam saņēmās un jau pie otrā skatītāju kp. atstarpe starp Ausekļa 2.komandu un mums bija tikai - 1 min. Jau tad bija skaidrs, ka cīņa par pirmspēdējo vietu būs starp mūsu un Ausekļa 2 komandu. Otro etapu mūsu komandā skrēja Mārtiņš, pie etapu maiņas notika, kas pārsteidzošs, Salvis iznāk pirmais ārā no meža un nodod stafeti Mārtiņam ar 1:15 min atstarpi. Turpinājumā, konkurenti mūs mežā panāca, tad apsteidza, tad atpalika, taču pie 1.skatītāj kontrolpunkta bijām kopā ar -2 sekundēm. Loks uz 2.skatītāju kp. sarežģīts, izvēloties dažādus ceļu variantus abi konkurenti tāpat beigās turējās kopā. Pa pļavu uz 2.skatītāju kp. Mārtiņš paātrinājās un jau bija + 5 sekundes priekšā. Taču konkurents pēdējā lokā Mārtiņu apsteidza un finišā nodeva stafeti par 1 sekundi priekšā. 
Tālāk sekoja cīņa nosacīti starp M21B grupas un M21E skrējēju. Mārcis atkal rādīja cienījamu ātrumu un orientēšanās prasmes, pie 1. skatītāju kp esot priekšā par 10 sekundēm, bet pie otrā jau esot par 1 min priekšā. Pēdējais loks pirms finiša bija kļūdains Mārcim un pazaudēja savu pārsvaru. Finišā atpalikām nieka 2.sekundes, taču it kā nemaz neierindojāmies pēdējie, jo Mežmalas MTB bija izstājušies, visticamāk nepaņemot vai sajaucot kādu kontrolpunktu. 

Aleksis startēja M12 grupā, Ausekļa 2 komandā - etapā viņš ierindojās 5.vietā, bet komanda ierindojās kā ceturtā. 
                                       
                                                                     







Skatījumu skaits: 505 | Pievienoja: Vissuks | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 2
2 steve ohonsi  
0
Garantēta finansēšana: Bizness un personas aizdevumiem!
 

Apnicis Meklēju finansējumu un hipotēkām? Vai jums ir pagriezts uz leju pastāvīgi jūsu bankas un citas finanšu iestādes? Vai jums atrast sev tik daudz parādu dažiem kredīta Sharks? Vai jūs meklējat, kas jums var uzticēties?

Tad Mēs piedāvājam finansējumu, sākot no $ 5,000.00 Min. līdz $ 10,000,000.00 Max. pie 3.124% procentu likme atcelt. Kredīts attīstīt biznesa konkurētspēju / uzņēmējdarbības paplašināšanai.

Mums ir sertificēti, uzticami, droši,. Efektīvi, ātri un dinamiski. Sazinieties ar mums šodien: creditdoorlinks@hotmail.com

1 Roberts Joel  
0
Vai jūs meklējat biznesa aizdevums, personas aizdevums, mājas, auto aizdevumus, parādu konsolidācijai aizdevumi, riska kapitāls utt, jebkurā apmērā, vai varbūt liegta kredītu ar bankas vai finanšu iestāde konfigurāciju vienu vai vairākiem no to risinājumu, nevis reasons.You kredītu! Es esmu privāta aizdevēja aizdevumus uzņēmumiem un indivīdiem zemas un pieejamu interesi par 2 procentiem. Interesē? Sazinieties ar mums sekot, lai ārstētu nodošanu aizdevuma 48 stundu laikā. KONTAKTI: robertjoelloanventures@gmail.com
pieteikumi

Nosaukums: ..................................
Dzimšanas datums: .........................
Dzimums: ...................................
Ģimenes stāvoklis: ........................
adrese: ...............................
atrašanās vieta: ..............................
Ģimenes stāvoklis: ........................
Pasta kods: ...........................
Valsts: ...............................
Tālrunis: .................................
E-pasts: .................................
Valsts aizdevuma mērķi: .............
Aizdevuma summa: ...........................
Ilgums aizdevums: ......................
Ikmēneša neto ienākumi: ....................

Nāc atpakaļ uz mani, cik drīz vien iespējams pēc minētās informācijas papildu informāciju.
Ceru dzirdēt no jums

Roberts Joel

Vārds *:
Email *:
Kods *:
Pirmdiena, 2024-05-13, 2:27 PM
Sveicināti Viesis
Mūs atbalsta
            Vecumnieku novada Dome
                  
Aptauja
Twitters